Informatie IPL Ontharen

Heeft u last van ontsierende haargroei in uw gezicht of elders op uw lichaam? Geen stoppeltjes of ingegroeide haartjes meer, nooit meer scheren, harsen of epileren. U kunt van uw ongewenste haargroei af!
Schoonheidsspecialist Denise is gespecialiseerd in permanente haarreductie. Veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het IPL ontharen in het gelaat.

Intense Pulse Light – Permanente Haarreductie

haarreductie_ipl_website.png

De behandeling gebeurt door middel van licht. IPL geeft een gepulseerde lichtflits af aan de huid. Het licht wordt geabsorbeerd door de melanine, het pigment van de haar. Dit zorgt voor een warmteontwikkeling, die door de haar naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70 ˚C bedraagt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd. Het is een snelle redelijk pijnloze methode, waarmee een haarreductie van 80 procent kan worden behaald.

Behandeling
Het hele gebied dat u wenst te ontharen wordt behandeld. Slechts alleen het haar dat in de groeifase is wordt vernietigd. Om de andere haren ook aan te kunnen pakken in deze fase is er 5 tot 10 weken tijd nodig tussen de behandelingen, dit is afhankelijk van het behandelgebied.
Per behandeling is er een haarreductie van gemiddeld 10-20 procent en zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om een gewenst resultaat te behalen.
Soms is het is nootzakelijk om uw behandeling uit te stellen omdat u wilt genieten van de zon, tijdens de zomer, zonvakantie of wintersport. De herfst en winter zijn het meest geschikt om te behandelen.

Contra indicaties
In de volgende gevallen komt u helaas niet in aanmerking voor behandeling met IPL.

* Staat uw behandelgebied niet op de lijst, vraag dan naar de mogelijkheden.
** IPL en elektrocoagulatie behandelingen zijn uitgezonderd van de spaaractie.

Algemene Voorwaarden