Acné

treatment_9.pngAcne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan verpesten. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen.
Acne vulgaris wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mee-eters (comedonen), rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Als er een hevige ontsteking is, ontstaan onderhuidse ontstekingen die na genezing lelijke littekens kunnen achterlaten. De juiste verzorging is van groot belang om de genezing te bespoedigen en een mooi resultaat te verkrijgen.
Schoonheidsspecialist Denise is gespecialiseerd in het behandelen van acné hierdoor kunnen acné behandelingen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering, u kunt dit nakijken in uw zorgpolis. Om uw huidconditie te verbeteren is het aan te raden binnen vier weken uw gezichtsbehandeling te herhalen.

BEHANDELING

HOE VAAK

TOELICHTING

PRIJS

Classic

Om uw huidconditie te verbeteren is behandeling binnen 4 weken nootzakelijk

Lekker ondergaan

€ 35

Acne Kuur

Binnen of om de 4 weken
producten dagelijks

6x classic behandeling en
5 producten t.w.v. €150

€ 275

Deep Peel Intense


Kuur DPI

Wekelijks, om de week, om de 3 of 4 weken.

Wekelijks of om de week.

Zeer intensieve behandeling met glycolzuur.

6x behandeling DPI
+ Extenso Recover Shield.

€ 50


€ 275

Algemene Voorwaarden