Nieuws/Acties

NIEUW!!! *Shining Beauty* by John van G! 

John van G make-up collection heeft een nieuwe subtiele look samengesteld met stralende kleuren die perfect passen bij de positieve vibe van dit seizoen. 

De lente en zomerkleuren zijn intens vrolijke kleuren zoals jeansblauw en aquablauw. Deze zijn mooi te combineren met de bijpassende natuurtinten, prachtig om te blenden voor een mooi verloop van de kleuren.
Get ready for a shining spring!shining_beauty.png


 


Voor vaste klanten: spaarmethode_product.png
Sparen voor (GRATIS) producten!
De salon heeft voor vaste klanten een eigen spaar systeem ontwikkelt, deze is hiernaast te zien.
Hij werkt als volgt: we noteren de afspraak en na afloop van deze behandeling wordt het totale bedrag genoteerd, daarna wordt 10% van dit totaalbedrag in de rechterkolom genoteerd.
Voor de volgende afspraken wordt dit op dezelfde manier genoteerd t/m de 5de behandeling. Dan wordt de totale waarde van de kaart bepaald door de kolom korting (dus 10% van het totaalbedrag) bij elkaar op te tellen en dit is de korting die u kan besteden aan producten. Vervolgens Spaart u verder met een nieuwe kaart. De spaarkaart mag ten alle tijden worden ingeleverd om van uw korting te kunnen profiteren. Dus ook halfvolle of meerdere volle kaarten kunnen worden ingeleverd. Hierdoor kunt u wachten tot u een product zelfs volledig gratis kunt aanschaffen.
*De bon kan niet worden ingewisseld voor contanten.
*Met uitzondering van cadeaubonnen en acties.
*Met uitzondering van IPL en elektrocoagulatie.

Algemene Voorwaarden