EXTENSO SKINCARE

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder huidtype volledige programma's hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. Extenso wordt uitsluitend verkocht binnen de professionele schoonheidssalon. 
Alleen de schoonheidsspecialist is in staat om uw huid optimaal te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren. De schoonheidssalon is daarom bij uitstek de beste plaats om huidverzorgingsproducten aan te schaffen. 
Omdat iedere huid uniek is en bepalend voor uw uitstraling, vraagt deze om persoonlijk aangepaste huidverzorging. In de schoonheidssalon wordt de tijd genomen om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw huidconditie te bepalen. Specifiek voor uw huid wordt een complete behandeling samengesteld. Een behandeling met Extenso producten die uw huid voeden, beschermen en verzorgen afgestemd op uw wensen en ter verbetering van uw huidconditie. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning.

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

Algemene Voorwaarden