Welkom bij schoonheidsspecialist Denise

Via deze website wil ik u op de hoogte brengen van wat schoonheidsspecialist Denise u te bieden heeft. Verder kunt u allerlei informatie vinden over behandelingen, prijzen en producten. Ook als er acties zijn of andere nieuwtjes dan kunt u deze terug vinden op deze site.

Graag stel ik me aan u voor, mijn naam is Denise en ik ben een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Sinds 2010 ben ik werkzaam in mijn eigen salon gevestigd aan de Steenbeekstraat 14 te Zetten. 
Hier kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, huidverzorging, lichaamsbehandelingen en ontharing. Ook kan ik u voorzien van een vakkundig advies over huidverzorging, producten en make-up.

In de salon werk ik met de professionele producten van Extenso skincare en John van G. make-up collection. Tevens kunt U de producten aanschaffen om het effect van de behandeling thuis voort te zetten en uw huid in topconditie te houden.

Uw wens staat centraal, voordat de behandeling start bespreken we eerst wat uw wensen zijn en daar pas ik de behandeling compleet op aan. Ik ben pas tevreden als U tevreden bent, en U ook weer uitkijkt naar de volgende behandeling. 
Naarmate u mij leert kennen en weet wat u kunt verwachten van de behandelingen is het makkelijker om te ontspannen. Hierdoor is de behandeling nog aangenamer. 
Immers met een regelmatige behandeling worden de beste resultaten behaald.

En dat is wat ik iedereen wens, 
De beste resultaten in combinatie met totale ontspanning!

Graag verwelkom ik u in de salon. 
Denise

Algemene Voorwaarden